Inschrijven

De organisatie van de Diepe Hel Holterbergloop opent zondag 9 april om 09:00 uur de inschrijving voor de 30e editie die plaats vindt op zondag 29 oktober 2017

Link naar inschrijfformulier

Aanmelden kan voor de Rabobank Kidsrun (1 km), de Sansonline.nl 5km, de Hemink 10km en dit jaar voor het eerst de Tastoe Halve Marathon.

In 2015 koos de organisatie voor een parcours en afstandswijziging, met een 5, een 10 en een 20 km. Met succes want aan de laatste editie deden ruim 3500 lopers mee!

Op veler verzoek is de langste afstand iets meer dan 1 kilometer verlengd zodat het nu een echte Halve Marathon is geworden, de ultieme uitdaging voor iedere loper. Tegelijkertijd vindt het evenement dit jaar voor het eerst plaats op zondag, met als start en finish het gezellige centrum van Holten.

  • De Hemink 10 km start aan de andere kant van de Holterberg, in Nijverdal, maar finisht natuurlijk wel in het centrum van Holten. Voor de 10km worden weer bussen geregeld naar de startlocatie in Nijverdal om vanaf daar hun wedstrijd terug te lopen naar Holten.
  • De lopers op de Tastoe Halve Marathon kunnen dubbel genieten van de mooie maar pittige Holterberg, ze lopen de zogenaamde Toeristenweg heen en terug.
  • Voor de Sansonline.nl 5km lopers wordt vanuit Holten een mooi parcours uitgezet, dat ook de berg over gaat.
  • De kinderen tot en met 12 jaar lopen de Rabobank Kidsrun (1 km). Deelname aan de Rabobank Kidsrun is mogelijk vanaf 4 jaar.

Het inschrijfreglement 2017 is te lezen via de volgende link.

Ook dit jaar hanteert de organisatie het principe vol is vol. Zowel op de Sansonline.nl 5km, de 10 km als de Tastoe Halve Marathon wordt een maximum aantal deelnemers toegelaten. Inschrijven is mogelijk tot en met 17 oktober.

Zorg dus dat je op tijd bent met inschrijven, want er is, op de Kidsrun na, geen na-inschrijving!

Link naar inschrijfformulier