Zonsopkomstloop 21 september

Op zaterdagochtend 21 september kunnen alle vroege vogels onder ons zich verzamelen om 07.00 uur op de Holterberg. Op een autovrije Holterberg met opkomende zon en fluitende vogels is de Zonsopkomstloop een prachtige beleving om te ervaren.

 

INSCHRIJVEN VANAF 9 JUNI KLIK HIER!

Parcoursverkenning voor runners en wandelaars 

Op zaterdagochtend 21 september kunnen alle vroege vogels onder ons zich verzamelen om 07.00 uur op de Holterberg. Op een autovrije Holterberg met opkomende zon en fluitende vogels is de Zonsopkomstloop een prachtige beleving om te ervaren. We starten met een korte warming-up en gaan dan op pad voor een tocht die je in je eigen tempo kunt lopen. De runners worden begeleid door de trainers van ASV Atletics en AV Holten en de wandelaars gaan op pad met vitaliteitscoach Marian Freriks.  


We starten vanaf Woody's in Holten en lopen op de toeristenweg. Een unieke kans om alvast te oefenen voor dé Diepe Hel Holterbergloop op 26 of 27 oktober!

 


Samen ontbijten
Na de training, rond de klok van 08.30 uur gaan alle deelnemers gezamenlijk ontbijten. Woody’s maakt een speciaal uitgebreid hardlopers buffet van vers fruit tot gebakken ei en verse broodjes. De kosten voor de Zonsopkomstloop inclusief ontbijt en training zijn € 14,00.

Ocon Salland Zorgverzekeringen
Rabobank Sans online VolkerWessels Hemink Groep De Jonge & Laan SignDirect Coop Konijnenbelt Sportvoeding webshop Gemeente Hellendoorn Gemeente Rijssen-Holten