Extra’s inschrijving 2018

Uniek Loopshirt – RUN LIKE HELL
Ook in 2017 kun je bij de inschrijving weer een functioneel loopshirt via het inschrijfformulier bestellen. Het shirt wordt speciaal voor de Diepe Hel Holterbergloop gemaakt en kost €19,-. Dit shirt kun je, in verband met de levertijd van het shirt alleen bestellen indien je vóór 2 oktober 2017 in schrijft. Voor de editie 2017 is gekozen voor onderstaand shirtShirt_DHHLP Maak je medaille uniek!
Ook in 2017 krijgt iedere deelnemer weer een mooie medaille. Laat in de medaille je finishtijd graveren. Zo maak je van jouw medaille een leuk en persoonlijk aandenken aan de Diepe Hel Holterbergloop. De kosten voor het graveren zijn €6,50 euro bij de voorinschrijving en €8,00 op de dag van het evenement zelf. In het inschrijfformulier kun je hiervoor “medaille graveren” aanvinken. Deze optie is alleen beschikbaar indien je vóór 1-10-2017 in schrijft.
Als je dit niet bij je inschrijving vooraf hebt aangegeven kun je je medaille na afloop toch nog laten graveren, maar de kosten bedragen dan € 8,00.

Medaille_DHHLP Bijdrage goed doel
De organisatie van de Diepe Hel Holterbegloop staat achter de sporters met een handicap en draagt daarom in 2017 van iedere inschrijving €1,- af aan Fonds Gehandicaptensport.

Logo_gehandicapten_sport

Proefabonnement Losse Veter
Losse Veter, het mooiste en meest informatieve hardloopmagazine van Nederland, heeft een mooie aanbieding voor deelnemers aan de Diepe Hel Holterbergloop. Probeer het nu, zonder verplichtingen, een half jaar (3 nummers), vanaf 1 november 2017, voor slechts 9,95 euro. Op het inschrijfformulier kun je dit abonnement aanvinken.

Logo_Losse_veter

Wil je een gepersonaliseerd startnummer?
Schrijf je dan in vóór 1-10-2017. Op het startnummer komt dan jouw voornaam te staan. Indien je na 1-10-2017 in schrijft kan de naam niet meer op het startnummer worden gedrukt.