Hemink 10 km

Klik hier om in te schrijven!

Afstand
Hemink 10 km 


Internet-inschrijving
Tot en met 3 oktober 2020 om 23.59 uur, er is geen na inschrijving.

Startnummer
Startnummer wordt opgestuurd. 

Afhalen bestelde loopshirts 
In Nijverdal, locatie volgt. 

Starttijd
Zondag 25 oktober 2020 tussen 12.00-15.00 uur

Start/Finish
Nijverdal

Inschrijfgeld
€ 18,50, € 1,- hiervan wordt door de organisatie afgedragen aan het goede doel. Mocht het evenement onverhoopt niet doorgaan vanwege het Coronavirus zullen deelnemers hun inschrijfgeld terugkrijgen, minus € 5,- ter dekking van de kosten die de organisatie dan al heeft moeten maken. We hopen op jouw begrip daarvoor. 

Tijdwaarneming
Via chip in het startnummer. 

Parcours
Verkeersvrij

Parkeren
Deelnemers kunnen parkeren in Nijverdal. Volg de speciale bewegwijzering daarvoor. 

Overige informatie
Omdat er nog steeds beperkende maatregelen van kracht zijn, zal het een andere Diepe Hel Holterbergloop worden dan anders. Zo zullen start en finish van elkaar gescheiden worden om te zorgen voor optimale doorstroming en maximale onderlinge ruimte voor alle deelnemers. Ook zal de start gefaseerd (= met tussenpozen) plaatsvinden. Om te voorkomen dat snelle lopers onderweg voortdurend de wat minder snelle lopers in moeten halen, vragen we daarom om je verwachte (en reële) eindtijd al bij de inschrijving op te geven. Op die manier kunnen we iedereen zo optimaal mogelijk indelen bij de start. 


Ocon Salland Zorgverzekeringen
Rabobank Sans online VolkerWessels Hemink Groep De Jonge & Laan SignDirect Coop Konijnenbelt Sportvoeding webshop Gemeente Hellendoorn Gemeente Rijssen-Holten