Hemink 10 km

AfstandHemink 10 km
Internet-inschrijvingTot 22 oktober 2018 om 24 uur, er is geen na inschrijving (min. leeftijd 14 jaar)
Inschrijving wordt gesloten bij het bereiken van 2500 deelnemers.
Afhalen startnummer
Inschrijfbureau in het Huis van Cultuur en Bestuur, Willem Alexanderstraat 7 te Nijverdal.Startnummer moet dit jaar bij het inschrijfbureau in Nijverdal, worden opgehaald, voordat je met de bus naar de start in Holten gaat!! Het startnummer kun je op de dag zelf (zondag) vanaf ca 09:00 uur ophalen, maar ook op zaterdag 27 oktober, tussen 15:00 uur en 20:00 uur. Het inschrijfbureau is op zaterdag 27 oktober geopend vanwege de “Nightrun” met aansluitend een after party, die om 20:30 uur start.
Afhalen bestelde kledingInschrijfbureau in het Huis van Cultuur en Bestuur, Willem Alexanderstraat 7 te Nijverdal. Ook dit kan op zaterdag vanaf 15.00 uur of zondag, voordat je met de bus naar de start wordt gebracht, of na de finish. 
Starttijdzondag 28 oktober om 12.00 uur
Start/finishStart in Holten, finish in Nijverdal
Inschrijfgeld€ 16,00
€ 1,00 hiervan wordt door de organisatie afgedragen aan een goed doel, Bas van Goor foundation.
Tijdwaarnemingchip in startnummer
CategorieënMannen senioren 14 t/m 39 jaar. Mannen 40+, 50+, 60+
Vrouwen senioren 14 t/m 39 jaar. Vrouwen 40+, 50+, 60+
Huldiging13.15 uur
Eerste 3 dames en eerste 3 heren overall.
VerzorgingFruit, water en Iso Drink van SportvoedingWebshop.com
ParcoursGeheel verkeersvrij verhard parcours, over de Holterberg.
ParkerenDeelnemers aan de 10km kunnen uitsluitend parkeren in Nijverdal (volg de bewegwijzering) en worden dan met de bus naar Holten gebracht. In Holten is geen parkeergelegenheid.
Busvervoer Holten-NijverdalEerste bus vertrekt om 10.00 uur de laatste bus vertrekt om 11.15 uur uit Nijverdal naar Holten, de busreis en duurt circa 25 minuten.
Stop&Go HoltenIn Holten is geen parkeergelegenheid. Je kunt er voor kiezen om je door iemand af te laten zetten in Holten op een Stop & Go plaats op circa 500 meter van de start.
Kleding inleverenInloopkleding kun je inleveren tot 10 minuten voor de start in Holten bij het kleding inzamelpunt en wordt vandaar door de organisatie naar Nijverdal gebracht.
Kleding afhalen HoltenKleding afhalen kan direct nadat je gefinisht bent in Nijverdal, direct achter de finish.Ocon Salland Zorgverzekeringen
Rabobank Sans online VolkerWessels Hemink Groep SignDirect De Jonge & Laan Coop Konijnenbelt De Wilgenweard Sportvoeding webshop Gemeente Hellendoorn Gemeente Rijssen-Holten