Clinics 2019

Looptrainingen ter voorbereiding op de Diepe Hel Holterbergloop op 26 en 27 oktober 2019

Wil je goed voorbereid zijn op de Diepe Hel Holterbergloop? Wil je een keer een iets langere afstand lopen? Wil je je tijd op een afstand verbeteren? Wil je eens 2 maanden wedstrijd- en/of prestatiegericht trainen. De speciale looptrainingen van ASV Atletics (Nijverdal) en AV Holten spelen op al deze wensen in. De trainingen zullen voornamelijk interval trainingen zijn en er wordt aandacht besteed aan de looptechniek en loophouding. De gediplomeerde trainers zijn zelf fanatieke hardlopers met veel wedstrijd ervaring ( ook op de Diepe Hel Holterbergloop) en kunnen advies geven over de wedstrijd

De looptrainingen van ASV Atleticsstarten op zaterdagochtend 31 augustusen de trainingen bij AV Holtenstarten op woensdagavond 4 september. 

Het inschrijfgeld voor de looptrainingen bedraagt € 45,-. Voor de Diepe Hel Holterbergloop moet je je daarnaast nog apart inschrijven. 

Inschrijven: https://inschrijven.nl/form/2019090420442-nl


Looptraningen bij ASV Atletics Nijverdal
De looptrainingen bij ASV Atletics bestaan uit 7 trainingen op zaterdagochtend, start 09:00 uur, vanaf zaterdag 31 augustus + 2 extra trainingen op woensdagavonden vanaf 19:15 uur. De trainingen zijn geschikt voor lopers die aaneengesloten 30 minuten kunnen hardlopen en de 10 kilometer voor ogen hebben. Lopers die de halve marathon willen gaan lopen, moeten vooraf 45 minuten aaneengesloten kunnen lopen. Ga je voor de 6km NightRun, dan is enige loopervaring en een goede basisconditie wel gewenst. De trainingen worden in Nijverdal georganiseerd voor maximaal 30 lopers. De startlocatie van de looptrainingen is iedere zaterdag bij de atletiekbaan aan de Van Heerdtweg 5. Als de startlocatie elders (bos/heide) is, wordt dit van te voren gemeld. De start is om 9.00 uur. 
Het inschrijfgeld voor deze looptrainingen is € 45,-. Dit is inclusief deelname 5km CityRun Nijverdal op 22 september 2019, maar exclusief inschrijfgeld voor de Diepe Hel Holterbergloop.

Looptraningen bij AV Holten te Holten
De looptrainingen bij AV Holten bestaan uit 8 trainingen op de woensdagavond start 20:00 uur vanaf woensdag 4 september. De trainingen zijn bestemd voor lopers die de 10 km of halve marathon willen lopen, maar ook voor beginners, die de 6 km NightRun als doel hebben. De startlocatie van de looptrainingen in Holten is elke woensdagavond op het Sportpark Meermanskamp, Valkenweg 4 te Holten. Het inschrijfgeld voor deze looptrainingen is € 45,-. Dit is exclusief inschrijfgeld voor de Diepe Hel Holterbergloop.


Ocon Salland Zorgverzekeringen
Rabobank Sans online VolkerWessels Hemink Groep De Jonge & Laan SignDirect Coop Konijnenbelt Sportvoeding webshop Gemeente Hellendoorn Gemeente Rijssen-Holten