Landal Twenhaarsveld en De Hellendoornseberg Zonsopkomstloop 14 september

Parcoursverkenning voor runners en wandelaars 

Op zaterdagochtend 14 september kunnen alle vroege vogels onder ons zich verzamelen om 07.00 uur op de Holterberg. Op een autovrije Holterberg met opkomende zon en fluitende vogels is de Landal Twenhaarsveld en De Hellendoornse Berg Zonsopkomstloop een prachtige beleving om te ervaren. We starten met een korte warming-up en gaan dan op pad voor een tocht die je in je eigen tempo kunt lopen. De runners worden begeleid door de trainers van ASV Atletics en AV Holten en de wandelaars gaan op pad met een vitaliteitscoach. Een unieke kans om alvast te oefenen voor dé Diepe Hel Holterbergloop op 26 of 27 oktober!


Samen ontbijten
Na de training, rond de klok van 08.30 uur gaan alle deelnemers gezamenlijk ontbijten. Restaurant Hollywood Holten en ’t Losse Hoes maken een speciaal uitgebreid hardlopers buffet van vers fruit tot gebakken ei en verse broodjes. De kosten voor de Landal Twenhaarsveld en De Hellendoornse Berg Zonsopkomstloop inclusief ontbijt en training zijn € 15,-.

 Inschrijving opent zondag 9 juni 08:00 uur

Klik hier om in te schrijven voor de Zonsopkomstloop op 14 september!

 

https://www.salland.nl https://www.overijssel.nl
Hemink Groep VolkerWessels Curess Sans online https://www.koersoost.nl/ https://www.reflexbedrijfskleding.nl/ Het Notarieel https://www.landal.nl/parken/twenhaarsveld https://www.landal.nl/parken/landgoed-de-hellendoornse-berg Reggeborgh https://www.opjebest.nu Gemeente Hellendoorn Gemeente Rijssen-Holten