Plus Supermarkten Bedrijvenloop

Verzet bergen werk op de Holterberg 
Verzet bergen werk op de Holterberg met collega's. Het kan! Ook dit jaar. Voor € 250,- doe je als team van minimaal 3 personen en maximaal 5 personen mee aan éénzelfde afstand, bij de Plus Supermarkten Bedrijvenloop.
Geef je als team op voor de Sans-Online Night Run van 6 km op zaterdagavond of zondag met de Hemink 10 km of VolkerWessels Halve marathon. Na afloop van de Nightrun zien we je natuurlijk graag in de bedrijvenlooptent voor de afterparty (de munten zijn inbegrepen). Voor de hardlopers op zondag 30 oktober verzorgen we een buffet (deze is inbegrepen). 

Liever wandelen met je collega's ipv hardlopen? Op de zondag hebben we ook de mogelijkheid om met je collega's mee te doen aan de ZorgSaam Wandeltocht van 10 of 20 km, deze start tussen 7 en 7.30 uur. Voor €150,- doe je mee met een team van minimaal 3 en maximaal 5 personen en na afloop staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor jullie klaar. 


Schrijf je team hier in!

Inschrijving kan uiterlijk t/m 13 oktober 17.00 uur.

Vitaliteitsscan voor jouw organisatie
We hebben geweldig nieuws; dankzij onze sponsor ZorgSaam is het nu nog makkelijker om te beginnen. Voor slechts €50,- (normaal €495,-) krijg je een vitaliteitsscan die je direct inzicht geeft in de gezondheid van jouw organisatie, zodat je gericht kunt werken aan duurzame inzetbaarheid en gezondheid op de werkvloer. Geintresseerd in deze vitaliteitsscan? Je kiest hem tijdens de inschrijving van de Plus Supermarkten Bedrijvenloop.

De voordelen van meedoen zijn gigantisch:
• Minder ziekteverzuim
• Fitte werknemers
• Een gezonde werk- en privé balans
• Mentaal gezonde medewerkers
• Een bedrijf waar men graag voor wil werken
• Energieke en fitte werknemers
• Meer werkplezier

Curess
Hemink Groep VolkerWessels https://www.plus.nl Sans online Het Notarieel Reggeborgh Gemeente Hellendoorn Gemeente Rijssen-Holten