Clinics

Fit aan de start verschijnen!
Zorg dat de motor goed warmgedraaid wordt om fit aan de start van de 33e editie van de Diepe Hel Holterbergloop te staan. Hoe dan? Doe mee aan de clinics van ASV Atletics Nijverdal en AV Holten.

Looptraningen bij ASV Atletics Nijverdal
9 trainingen op zaterdagochtend, start 09:00 uur, vanaf zaterdag 22 augustus + 1 extra training op woensdagavond, start 19:15 uur. De trainingen zijn bestemd voor lopers die de 10 km of halve marathon willen lopen, maar zeker ook voor beginners, die de 6 km als doel hebben. De startlocatie van de looptrainingen in Nijverdal is iedere zaterdag bij de atletiekbaan aan de Van Heerdtweg 5 te Nijverdal. Als de startlocatie elders (bos/heide) is, wordt dit van te voren gemeld. 
Het inschrijfgeld voor deze looptrainingen is € 45,-.
Dit is exclusief het inschrijfgeld voor de Diepe Hel Holterbergloop.

Looptraningen bij AV Holten te Holten
8 trainingen op de woensdagavond start 20:00 uur vanaf woensdag 2 september. De trainingen zijn bestemd voor lopers die de 10 km of halve marathon willen lopen, maar ook voor beginners, die de 6 km als doel hebben. De startlocatie van de looptrainingen in Holten is elke woensdagavond op het Sportpark Meermanskamp, Valkenweg 4 te Holten.
Het inschrijfgeld voor deze looptrainingen is € 45,-.
Dit is exclusief inschrijfgeld voor de Diepe Hel Holterbergloop.

Klik hier om in te schrijven!

Ocon Salland Zorgverzekeringen
Rabobank Sans online VolkerWessels Hemink Groep De Jonge & Laan SignDirect Coop Konijnenbelt Sportvoeding webshop Gemeente Hellendoorn Gemeente Rijssen-Holten