Clinics

Fit aan de start verschijnen!
Zorg dat de motor goed warmgedraaid wordt om fit aan de start van de 33e editie van de Diepe Hel Holterbergloop te staan. Hoe dan? Doe mee aan de clinics van ASV Atletics Nijverdal en AV Holten.

Klik hier om in te schrijven!

ASV Atletics (Nijverdal) en AV Holten starten met wekelijkse looptrainingen ter voorbereiding op de Diepe Hel Holterbergloop op zaterdag 30 oktober en zondag 31 oktober 2021. Middels gerichte looptrainingen word je goed voorbereid op de Diepe Hel Holterbergloop. Je kan je nu inschrijven voor de looptrainingen in Nijverdal (organisatie ASV Atletics) of Holten (organisatie AV Holten) Zie hieronder de informatie voor de beide looptraningen.

Looptraningen bij AV Holten te Holten 9 trainingen op de woensdagavond start 20:00 uur vanaf woensdag 1 september. De trainingen zijn bestemd voor lopers die de 10 km of halve marathon willen lopen, maar ook voor beginners, die de 6 km als doel hebben. De startlocatie van de looptrainingen in Holten is elke woensdagavond op het Sportpark Meermanskamp, Valkenweg 4 te Holten. Het inschrijfgeld voor deze looptrainingen is € 45,-. Dit is exclusief inschrijfgeld voor de Diepe Hel Holterbergloop. Voor de Diepe Hel Holterbergloop zelf moet je je nog apart inschrijven.

Wandelclinic door ZorgSaam
Wandel met een doel! Denk je: “Ik wil graag fitter worden door wandelen maar ik kan nu net twee kilometer volhouden.” of “ik zou graag eens ergens voor willen trainen en als ik een doel stel dan zal mij dit enorm helpen?!” Dit is jouw kans! Wandelen, rustig opbouwend trainen, met elkaar, gezelligheid, fitter worden en elkaar helpen om het doel te bereiken. Wat is het doel: De prachtige ZorgSaam Diepe Hel Holterberg wandeltocht van 10/20 kilometer!
Kijk op de site van zorgsaamloperscompany voor meer informatie.

Rabobank VolkerWessels Hemink Groep Sans online De Jonge & Laan SignDirect Coop Konijnenbelt Sportvoeding webshop Gemeente Hellendoorn Gemeente Rijssen-Holten Curess