Rabobank Bedrijvenloop

Verzet bergen werk op de Holterberg 
Verzet bergen werk op de Holterberg met collega's. Het kan! Ook dit jaar. Er is vanwege de corona geen bedrijventent waar we elkaar kunnen ontmoeten. Maar zoals je van ons gewend bent is het wel heel speciaal om als bedrijventeam mee te doen aan de Diepe Hel Holterbergloop. Hoe zo dan? 

Voor € 240,- doe je als team van minimaal 3 personen en maximaal 5 personen mee aan éénzelfde afstand. Geef je als team op voor de Sans-Online 6 km, Hemink 10 km of VolkerWessels Halve marathon. Bij inschrijving moet ieder team lid zijn verwachte eindtijd opgeven. Het is mogelijk dat je als collega's in aparte startgroepen moet starten. Maar dat mag de voorpret niet drukken. 

Voorafgaand aan de Rabobank Bedrijvenloop krijgen jullie een verrassingspakket. In dat pakket zit in ieder geval voor iedere loper een tof shirt en het startnummer. De rest van het pakket is uiteraard een verrassing. 

Doet onderstaand formulier het niet? Klik hier om in te schrijven. 


Ocon Salland Zorgverzekeringen
Rabobank Sans online VolkerWessels Hemink Groep De Jonge & Laan SignDirect Coop Konijnenbelt Sportvoeding webshop Gemeente Hellendoorn Gemeente Rijssen-Holten