Deelnemersinformatie 2021

Voor de hardlopers:

Vrijdag 22 oktober worden de startnummers verstuurd naar de deelnemers van de Hemink 10 km of de VolkerWessels Halve Marathon, die zich vóór 7 oktober hebben ingeschreven. Alle deelnemers van de Sans-online.nl 6 km Nightrun, Rabobank Kidsrun, de G-loop en de deelnemers die zich na 6 oktober hebben ingeschreven voor de Hemink 10 km en de VolkerWessels Halve marathon, kunnen het startnummer op de dag zelf afhalen bij het wedstrijdsecretariaat.

Bekijk hiernaast de Algemene deelnemersinformatie!


Voor de wandelaars:

Beste wandelaar, 

Nog een paar dagen en dan sta jij aan de start van ZorgSaam 10 of 20 km wandeltocht van de Diepe Hel Holterbergloop op zondag 31 oktober 2021.

Praktische informatie op een rijtje 

  • Starttijd: Zondag 31 oktober 2021 tussen 07.00 - 07.30 uur. 
  • Parkeren: Kom je met de auto dan kun je deze parkeren op het parkeerterrein aan de Campbellweg. Langs de invalswegen van Nijverdal staan borden die je naar deze parkeerplaats leiden.
  • Start/finish: Start en finish op het Henri Dunantplein in het centrum van Nijverdal. 
  • Afhalen startbewijs: je kan je melden bij het Wedstrijdsecretariaat, Grotestraat 158, Nijverdal. Daar ontvang je een stempelkaart.
  • Ontbijt: Als je gereserveerd hebt voor het ontbijt, dan ontvang je bij de start een polsbandje. Op vertoon van dit bandje en je coronatoegangsbewijs kun je na afloop van de wandeltocht genieten van een heerlijk ontbijt bij Grand Café Toi Toi. Adres is Willem Alexanderstraat 9a in Nijverdal (direct aan het plein bij de finish). 
  • Parcours: De route is geheel verkeersvrij en deels verhard en deels onverhard, over de prachtige Holterberg.
  • Toiletten: bij de start/finish staan toiletten, onderweg zijn er geen toiletten.
  • Verzorging onderweg: Op 5 km is de stempel- en verzorgingspost. Hier krijg je een kopje thee en ontbijtkoek. Zowel bij de start/finish als onderweg is EHBO aanwezig. 

 

Wij hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Overige informatie is te vinden op de website www.diepehelholterbergloop.nl. Heb je toch nog vragen over de Wandeltocht? Dan kun je ons bereiken via tetske@diepehelholterbergloop.nl

 

Wij wensen jou een plezierige wandeltocht en veel gezelligheid toe!

 

Vriendelijke groet,

 

Hendri Markvoort 

Stichting Diepe Hel Holterbergloop

Rabobank VolkerWessels Hemink Groep Sans online De Jong & Laan Curess Olympia Coop Sportvoeding webshop Gemeente Hellendoorn Gemeente Rijssen-Holten