Extra opties inschrijving

Misschien heb je al eens meegelopen met de Diepe Hel Holterbergloop, en weet je hoe leuk het is om mee te doen aan ons feestelijke evenement. Doe je dit jaar ook mee? Bij de inschrijving bieden we ook dit jaar weer verschillende leuke extra's aan. Zo maak je je ervaring helemaal persoonlijk en heb je achteraf een mooi aandenken!

Uniek Loopshirt 

Ook in 2023 kun je, net als voorgaande jaren, bij de inschrijving voor de Diepe Hel Holterbergloop weer een loopshirt bestellen. Het shirt wordt speciaal voor de Diepe Hel Holterbergloop gemaakt en kost €17,50. In verband met de levertijd kun je het shirt alleen bestellen indien je je vóór 10 september 2023 inschrijft. Wees er dus op tijd bij!


Jouw naam op het startnummer
Het is wel zo leuk om een gepersonaliseerd startnummer te hebben, toch? Dat vinden wij ook. Als je je inschrijft vóór 7 oktober 2023 komt jouw voornaam op het startnummer te staan.

Schrijf je je later in dan kan jouw naam helaas niet meer op het startnummer gedrukt worden.

 
Maak je medaille uniek!
Iedereen die meedoet aan de Diepe Hel Holterbergloop krijgt na afloop een mooie medaille van ons: leuk als aandenken! Je maakt je medaille persoonlijk door je finishtijd erin te laten graveren. Je kan de optie ‘medaille graveren’ aanvinken op je inschrijfformulier. De kosten voor het graveren zijn €7,00. Wil je hier gebruik van maken? Zorg dan dat je je inschrijft vóór 7 oktober 2023. Indien je niet bij je inschrijving aan hebt gegeven dat je een gegraveerde medaille wil, maar je bedenkt je toch, dan kun je je medaille na afloop laten graveren. De kosten bedragen dan €9,00.

 

https://www.salland.nl Curess
https://www.overijssel.nl Hemink Groep VolkerWessels https://www.plus.nl Sans online https://www.devoordeelmarkt.nl https://www.opjebest.nu Het Notarieel https://www.landal.nl/parken/twenhaarsveld https://www.landal.nl/parken/landgoed-de-hellendoornse-berg Reggeborgh Gemeente Hellendoorn Gemeente Rijssen-Holten