Extra opties inschrijving

Uniek Loopshirt – I’VE BEEN TO HELL AND BACK!

Ook in 2021 kun je bij de inschrijving weer een functioneel loopshirt via het inschrijfformulier bestellen. Het shirt wordt speciaal voor de Diepe Hel Holterbergloop gemaakt en kost €12,50. Dit shirt kun je, in verband met de levertijd van het shirt alleen bestellen indien je vóór 8 september 2021 in schrijft.  

Wil je een gepersonaliseerd startnummer?
Schrijf je dan in vóór 2-10-2021. Op het startnummer komt dan jouw voornaam te staan. Indien je na 1-10-2021 in schrijft kan de naam niet meer op het startnummer worden gedrukt.


Maak je medaille uniek!
Ook in 2021 krijgt iedere deelnemer weer een mooie medaille. Laat in de medaille je finishtijd graveren. Zo maak je van jouw medaille een leuk en persoonlijk aandenken aan de Diepe Hel Holterbergloop. De kosten voor het graveren zijn €6,50. In het inschrijfformulier kun je hiervoor “medaille graveren” aanvinken. Deze optie is alleen beschikbaar indien je vóór 2-10-2021 in schrijft. Als je dit niet bij je inschrijving vooraf hebt aangegeven kun je je medaille na afloop toch nog laten graveren, maar de kosten bedragen dan € 8,00. 

Rabobank VolkerWessels Hemink Groep Sans online De Jonge & Laan SignDirect Coop Konijnenbelt Sportvoeding webshop Gemeente Hellendoorn Gemeente Rijssen-Holten Curess