WensAmbulance Oost-Nederland

Goed Doel! 

‘Ieder jaar zoeken wij een maatschappelijke samenwerking op met een goed doel. Voorgaande jaren was dat al heel succesvol geweest met de Nierstichting, de Bas van de Goor Foundation en Fonds Gehandicaptensport”.  Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor Stichting WensAmbulance Oost-Nedelrand.  

WensAmbulance Oost-Nederland is een non-profit organisatie die ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) erkend is. De stichting heeft als doel de laatste wensen van (pre)terminale en ernstig zieke patiënten mogelijk te maken door passend vervoer te bieden. Onder begeleiding van onze vrijwilligers beleven deze mensen een onvergetelijke dag waarbij ze in het zonnetje worden gezet en even hun ziekte vergeten.

De organisatie van de Diepe Hel Holterbergloop staat achter de stichting WensAmbulance Oost-Nederland en draagt daarom van iedere inschrijving €1,- af aan deze stichting. Sta jij ook samen met ons als één team achter de WensAmbulance Oost-Nederland? Verhoog dan bij inschrijving dit bedrag met een éénmalige vrije gift.

Meer informatie? https://wensambulance-oost-nederland.nl

 

Ocon Salland Zorgverzekeringen
Rabobank Sans online VolkerWessels Hemink Groep De Jonge & Laan SignDirect Coop Konijnenbelt Sportvoeding webshop Gemeente Hellendoorn Gemeente Rijssen-Holten