Goede doel

Goed Doel! 

Ieder jaar zoeken wij een maatschappelijke samenwerking op met een goed doel. Voorgaande jaren was dat al heel succesvol met onder andere de Nierstichting, de Bas van de Goor Foundation, Fonds Gehandicaptensport, Special Olympics Twente 2022 en Stichting WensAmbulance Oost-Nederland.


Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor de Stichting Handicamp Outdoor.

Nederland kent zo’n 2 miljoen mensen met een handicap. Onze unieke camper biedt voor die mensen dé kans op een onvergetelijk avontuur voor het leven, dat is onze MISSIE!! Iedereen heeft op zijn of haar eigen manier wel de behoefte aan een mooie reis of een bezoek aan een gaaf festival. Dankzij de bijdragen van donateurs en de inzet van onze vrijwilligers maken we dit mogelijk.  

De organisatie van de Diepe Hel Holterbergloop staat achter de Stichting Handicamp Outdoor en draagt daarom van iedere inschrijving aan de Sans-online 6 km Nightrun, de Hemink 10 km en de VolkerWessels Halve Marathon, €1,- af aan deze stichting. Sta jij ook samen met ons als één team achter de Stichting Handicamp Outdoor?
Verhoog dan bij inschrijving dit bedrag met een éénmalige vrije gift.

Meer informatie? Handicamp Outdoor

 

https://www.salland.nl Curess
https://www.overijssel.nl Hemink Groep VolkerWessels https://www.plus.nl Sans online https://www.devoordeelmarkt.nl https://www.opjebest.nu Het Notarieel https://www.landal.nl/parken/twenhaarsveld https://www.landal.nl/parken/landgoed-de-hellendoornse-berg Reggeborgh Gemeente Hellendoorn Gemeente Rijssen-Holten