Diepe Hel Holterbergloop inschrijving opent zondag 12 april

Night Run, Wandeltocht, Kidsrun, 10 km en halve marathon 

 

Door de omgeving en het uitdagende parcours is de Diepe Hel Holterbergloop voor alle hardloopniveaus een bijzondere loop. De inschrijving van de 33e editie start op zondag 12 april om 09.00 uur via de website www.diepehelholterbergloop.nl. Inschrijven kan voor de Sans-Online Night Run 6 km op zaterdag 24 oktober. Maar ook voor de Hemink 10 km, VolkerWessels halve marathon, Zorgsaam 10 km wandeltocht en Rabokidsrun op zondag 25 oktober. 


De Diepe Hel Holtebergloop gaat professionaliseren en optimaliseren! 
De afgelopen jaren heeft de Diepe Hel Holterbergloop meerdere veranderingen doorgevoerd. ‘Ieder jaar starten we ook al afwisselend in Holten en Nijverdal’, vertelt Hans Stokvis voorzitter van de commissie. ‘Vorig jaar hebben we zowel een Night Run als een Wandeltocht aan ons programma toegevoegd. Dit jaar proberen we vooral te optimaliseren en professionaliseren’. De organisatie maakt zich op voor een 33e editie waarbij de start en finish in Nijverdal is. ‘Alle afstanden blijven gelijk aan vorig jaar en zelfs de starttijden worden niet gewijzigd’.

 

OCON Sportmedische Kliniek en Salland Zorgverzekeringen voor twee jaar hoofdsponsors

De Diepe Hel Holterbergloop organisatie heeft beide hoofdsponsors van vorig jaar voor een verlening van twee jaar laten tekenen. Alle partijen kijken uit naar een bijzondere samenwerking met als hoogtepunt het evenement en een symposium voor hardloop- en sportmedische geïnteresseerden. 

 

Wederom Night Run op zaterdag 24 oktober

Met ruim 1.000 deelnemers was de allereerste Night Run een groot succes. De binnenkomst op het Henri Dunantplein in Nijverdal was een waar spektakel. Ook dit jaar kunnen lopers genieten van spanning, sfeer & sport, de drie elementen die prachtig samensmelten tijdens de derde editie van de Sans-online 6 km Night Run. Dit jaar met de start en finish in Nijverdal, waarbij er wordt gekozen voor een prachtig parcours rond Nijverdal. “We hebben dus niet gekozen voor een heen- en weer parcours naar de Holterberg, maar dit is net zo mooi en zeker net zo gezellig!”

 


Terug naar nieuws
Rabobank VolkerWessels Hemink Groep Sans online De Jong & Laan Olympia Coop Gemeente Hellendoorn Gemeente Rijssen-Holten