Een ongekend warme en prachtige 34e editie van de Diepe Hel Holterbergloop

Het was echt een groot feest in het centrum van Holten. Het begon al fantastisch met de Sans-Online 6 km op zaterdagavond. De snelste dame was Fleur Baljet met 22:27 minuten en de snelste heer was Bram Koppenaal met een tijd van 19:18 minuten. Het vuurwerk, de lampjes in het donker, de uitgelichte gekleurde bomen en tot slot een afterparty met DJ Rudi maakt het feestje compleet. ‘We zijn bijzonder blij over de Nightrun. We hadden op deze afstand ruim 50 meer deelnemers dan vorig jaar’, vertelt Hans Stokvis, voorzitter van de organisatie.

Vroege Vogels
De eerste vroege vogels meldde zich om 07.00 uur ‘s ochtends aan de start voor de Zorgsaam 10&20 km wandeltocht. Dit jaar konden ook bedrijven met een team mee doen aan de wandeltocht. ‘Wandelen is populair en dat merken wij. Ook dit jaar weer meer deelnemers. Maar liefst 415 wandelaars die van de stilte en natuur op de Holterberg hebben genoten. Deze wandeling maakt het evenement echt compleet’.

En nog veel meer!
In aangename temperaturen startte de Curess Kidsrun in drie groepen, gevolgd door de G-loop, die voor de tweede keer aan het programma was toegevoegd. Op de VolkerWessels Halve Marathon was Janien Lubben (1:28:39) de snelste dame en Gijs Boerrigter (1:14:55) snelste heer. Bij de Hemink 10 km kwam Fanos Tekele (36:59) als eerste dame over de finish en Niels te Pas (31:18) de snelste heer.

‘We hebben ooit één editie warmer gehad dan deze. Maar we blikken als organisatie terug op een fantastisch weekend. Dat is gelukt met medewerking van alle vrijwilligers en sponsors. Maar laten we niet alle deelnemers en deelnemende bedrijven vergeten. Zonder hun enthousiasme en sportieve topprestaties was het niet gelukt! Op naar de jubileumeditie 35 jaar, met de start en finish in Nijverdal’, zegt een trotse voorzitter.


Terug naar nieuws
Hemink Groep Sans online Het Notarieel Coop Reggeborgh Gemeente Hellendoorn Gemeente Rijssen-Holten