Geslaagde 31e editie

Een spectaculaire editie met primeurs en sensatie

31e editie van de Diepe Hel Holterbergloop

De 31e editie van de Diepe Hel Holterbergloop was afgelopen weekend een sensatie. ‘Op zaterdag 27 oktober hebben wij de allereerste Sans-Online 6 km Night Run gehouden. Met 1.000 deelnemers voor de eerste keer, was dat echt meer dan een succes’, volgens voorzitter Hans Stokvis. Nick Marsman kwam als eerste man over de finish met 19.03 minuten en Yvonne Meijer als eerste vrouw met 21:59 minuten. De binnenkomst op het Henri Dunantplein in Nijverdal was oprecht een spektakel met vuurspuwers, vuurjongleurs, DJ, Co2 kanonnen en veel confetti. Voorafgaand aan de Night Run was zaterdagmiddag in de speciale viptent een sportmedisch symposium van OCON en Zorgsaam. ‘Het is mooi dat wij met onze sponsors op zo’n bijzondere manier kunnen samenwerken en verbinden aan het event’.  

 

Koningsnummer Hemink 10 km gewonnen door Tim Bolink

Zondag 28 oktober stonden de Hemink 10 km, VolkerWessels Halve Marathon en RaboKidsrun op het programma. Het was fris maar geweldig hardloopweer. Ondanks de iets wat koude wind wist Tim Bolink als eerste over de finish te komen met een tijd van 30:52 minuten op de Hemink 10 km. Bij de vrouwen stond Mariska Dute op het hoogtste podium met een tijd van 35:47 minuten. Een topprestatie voor deze afstand met de start in Holten en finish in Nijverdal. ‘De Rabobank Bedrijvenloop werd op de Hemink 10 km gewonnen door niemand minder dan Hemink zelf’!  

De VolkerWessels Halve Marathon is gewonnen door Wouter Jansen 01:14:06 en Ydwine van der Veen 01:28:28. ‘Leuk om te weten dat VolkerWessels wel bijzonder goed vertegenwoordigd was dit jaar met 14 teams’. Op de Hemink 10 km en op de VolkerWessels Halve Marathon wisten zij een podiumplek te behalen!   


Terug naar nieuws
Rabobank VolkerWessels Hemink Groep Sans online De Jong & Laan Curess Olympia Coop Sportvoeding webshop Gemeente Hellendoorn Gemeente Rijssen-Holten