Inschrijving opent 9 juni om 8.00 uur

Inschrijving voor de Diepe Hel Holterbergloop op 26 en 27 oktober 2024 opent op 9 juni 8.00 uur
Hardloopliefhebbers opgelet! De Diepe Hel Holterbergloop staat weer voor de deur. Op 26 en 27 oktober 2024 vindt de 36e editie van dit jaarlijkse evenement plaats. Duizenden lopers verzamelen zich om de uitdagende Holterberg te bedwingen over het geliefde parcours door het prachtige landschap van de Sallandse Heuvelrug. Deze loop biedt zowel fysieke als mentale uitdagingen dankzij de diverse hoogtes. De Diepe Hel Holterbergloop wordt mede mogelijk gemaakt door de hoofdpartners Flynth en Salland Zorgverzekeringen. Durf jij de uitdaging aan? Schrijf je in vanaf 9 juni om 8:00 uur via www.diepehelholterbergloop.nl.

Uniek parcours en afstanden
Klaar om mee te doen aan één van de mooiste loopwedstrijden van Nederland? Er is een breed scala aan afstanden beschikbaar voor lopers van elk niveau. Dit jaar zijn de start en finish in het centrum van Holten, waar je de energie van het enthousiaste publiek voelt terwijl je naar de finishlijn rent. Geniet onderweg van het adembenemende landschap!

Zaterdag 26 oktober
Op zaterdagavond begint het sportieve weekend met de Sans-online Nightrun en de nieuwe Het Notarieel Nightwalk. Leg het verlichte 6 km parcours af in een glow-in-the-dark-outfit, begeleid door de vrolijke deuntjes van dweilorkesten ‘De Braandheultjes’ en ‘Bateristas’. Tijdens deze nightrun word je getrakteerd op een spectaculaire vuurwerkshow.

Zondag 27 oktober
Op zondag staan de Curess Kidsrun, Heroesrun, Hemink 10 km en de VolkerWessels halve marathon op het programma voor de doorgewinterde hardlopers. Daarnaast kunnen teams van 3-5 personen deelnemen aan de Koers Oost Businessrun, een leuke teamcompetitie.

Het Notarieel wandeltocht 10 en 20 km Ook aan wandelaars is gedacht! Geniet in alle rust van de zonsopkomst en de omgeving terwijl je de mooiste paden van de Sallandse Heuvelrug verkent. Kies voor de Het Notariaal 10 of 20 km wandeltocht.

Landal Twenhaarsveld en de Hellendoornse Berg Zonsopkomstloop
Op zaterdag 14 september kun je het parcours verkennen tijdens de zonsopkomstloop. Om 7:30 uur start je in de frisse ochtendlucht, begroet door de opkomende zon, zonder auto's op de weg. Er zijn professionele hardloop- en wandelbegeleiders aanwezig om je te begeleiden en tips te geven. Na de loop staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar. Dit is de perfecte voorbereiding voor de echte loop.Inschrijven kan ook vanaf 9 juni om 8:00 uur.

Inschrijving opent op 9 juni om 8:00 uur
Bereid je voor op deze ultieme ervaring tijdens de 36e editie van de Diepe Hel Holterbergloop. Trommel je collega’s, vrienden en kennissen op, zet je wekker en zorg dat je je op tijd inschrijft! Op 9 juni om 8:00 uur start de inschrijving via www.diepehelholterbergloop.nl. Voor meer informatie over het evenement, parcoursdetails en het programma, bezoek de website van de Diepe Hel Holterbergloop: www.diepehelholterbergloop.nl.


Terug naar nieuws
https://www.flynth.nl https://www.salland.nl
https://www.overijssel.nl VolkerWessels Hemink Groep Curess Sans online https://www.koersoost.nl/ https://www.reflexbedrijfskleding.nl/ Het Notarieel https://www.landal.nl/parken/twenhaarsveld https://www.landal.nl/parken/landgoed-de-hellendoornse-berg https://www.opjebest.nu Gemeente Hellendoorn Gemeente Rijssen-Holten