Plus Supermarkten Bedrijvenloop

Zin in een onvergetelijke uitdaging die jouw team naar nieuwe hoogtes zal tillen? De Diepe Hel Holterbergloop is dé perfecte manier om samen plezier te hebben op de Holterberg en jullie vitaliteit een flinke boost te geven! En we hebben geweldig nieuws: dankzij onze sponsor ZorgSaam is het nu nog makkelijker om te beginnen. Voor slechts €50,- (normaal €495,-) krijg je een scan die je direct inzicht geeft in de gezondheid van jouw organisatie, zodat je gericht kunt werken aan duurzame inzetbaarheid en gezondheid op de werkvloer. Geintresseerd in deze vitaliteitsscan? Je kiest hem tijdens de inschrijveing van de Plus Supermarkten Bedrijvenloop.

De voordelen van meedoen zijn gigantisch:
• Minder ziekteverzuim
• Fitte werknemers
• Een gezonde werk- en privé balans
• Mentaal gezonde medewerkers
• Een bedrijf waar men graag voor wil werken
• Energieke en fitte werknemers
• Meer werkplezier

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je voor slechts €250,- jouw team van 3 tot 5 personen aanmelden voor de Plus Supermarkten Bedrijvenloop. Kies uit de Sans-Online Night Run van 6 km op zaterdagavond, of de Hemink 10 km of VolkerWessels Halve marathon op zondag. Na afloop van de Nightrun kun je samen met je team feesten in de bedrijvenlooptent en op zondag staat er een heerlijk buffet klaar voor alle hardlopers.

Maar als wandelen meer jullie stijl is, is er ook de ZorgSaam Wandeltocht van 10 of 20 km op zondagochtend, met een uitgebreid ontbijtbuffet na afloop. Voor slechts €150,- kunnen jullie als team van 3 tot 5 personen deelnemen. Doen jullie mee? Schrijf je dan in vanaf 11 juni 8.00 uur en beleef samen met je collega's een onvergetelijke dag tijdens de Diepe Hel Holterbergloop. Verzet bergen werk op de Holterberg, investeer in jullie gezondheid en maak herinneringen die een leven lang meegaan. Wij staan klaar om jullie aan de start te zien!


Terug naar nieuws
https://www.flynth.nl https://www.salland.nl
https://www.overijssel.nl VolkerWessels Hemink Groep Curess Sans online https://www.koersoost.nl/ https://www.reflexbedrijfskleding.nl/ Het Notarieel https://www.landal.nl/parken/twenhaarsveld https://www.landal.nl/parken/landgoed-de-hellendoornse-berg https://www.opjebest.nu Gemeente Hellendoorn Gemeente Rijssen-Holten