Symposium You BETTER Run vrijdag 25 oktober

Hardloopsymposium ‘You BETTER run’ 
vrijdag 25 oktober 19.00 uur


De Diepe Hel Holterbergloop organiseert samen met (hoofd) sponsors OCON Sportmedische kliniek, Salland Zorgverzekeringen en ZorgSaam Nijverdal – Hellendoorn voor de tweede keer een hardloopsymposium met als thema ‘You BETTER run’. 

 

Locatie: Kulturhus Holten 

 

INSCHRIJVEN KLIK HIER (Er is plaats voor maximaal 200 mensen, dus wees er snel bij!)
 

Wat kun je verwachten?
Een informatieve en vermakelijke avond met sprekers die jou kunnen inspireren en aanzetten tot beter, gezonder en anders bewegen en eten. Het symposium is bedoeld voor iedereen die meer wilt weten over hardlopen, blessures voorkomen, goede voeding en hoe train ik nu het beste? Naast het informatieve gedeelte is er voldoende gelegenheid om te netwerken en met elkaar van gedachte te wisselen. Deze ’sportieve’ avond, inclusief hapje en drankje kost slechts € 20 per persoon.  

 

18.30 uur Inloop met koffie en thee
19.00 uur Opening door dagvoorzitter Laurens Jan Stam
19.10 uur Talkshow ‘Voor lopers door lopers’ met aan de desk 
Henrieke Krommendijk - sportfysiotherapeut
Sanne Hesselink - sportarts
Robert Lathouwers – voormalig Olympisch atleet


19.35 uur Pauze
19.55 uur De Beste Verliezer – Henk Jan Koershuis
Een blok vol energie, (on)gezondheid, de weg naar een fit leven en het maximale uit je sport halen. Een avond met GOUDEN BOODSCHAPPEN. Voedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis verspreidt zijn boodschap over voeding en beweging. Een boodschap die aankomt. Hij is één van Nederlands meest gevraagde sprekers over dit onderwerp. Een enthousiaste, nuchtere tukker met een eigen stijl. Hij sprak voor ruim 30.000 mensen, liep de marathon binnen drie uur en werkt met de beste atleten ter wereld.

20.20 uur Robert Lathouwers – voormalig Olympisch atleet
"Robert is als 5-jarige begonnen met atletiek en beoefende tot zijn 17e de meerkamp. Daarna is hij zich gaan richten op de 200 en 400 meter sprint waar hij Nederlands kampioen op werd. Door aanhoudende hamstring blessures stapte hij over op de 800 meter en liep vervolgens op die afstand voor Nederland de Olympische Spelen in Beijing en Londen. Met zijn tijd van 1.44.61 op 800 meter behaalde hij de halve finale in Londen 2012. Robert gaat deze avond tot in de details in op de juiste looptechniek en het belang daarvan."

20.40 uur Borrel en napraten


Terug naar nieuws
Rabobank VolkerWessels Hemink Groep Sans online De Jong & Laan Curess Olympia Coop Sportvoeding webshop Gemeente Hellendoorn Gemeente Rijssen-Holten