Sponsoring

Zaterdag 26 en zondag 27 oktober staat de 36e editie van onze beroemde, of moeten we zeggen beruchte, hardloopwedstrijd op de agenda. Dit jaar starten en finishen de hardlopers en de wandelaars in het centrum van Holten, een gezellige boel dus. De afgelopen jaren hebben we kunnen genieten van een alsmaar toenemende populariteit in Oost Nederland. 


De organisatie van de Diepe Hel Holterbergloop weet als geen ander hoe belangrijk ondersteuning is. Dit onvergetelijke weekend dankt haar succes aan de inzet van de enthousiaste deelnemers, promotie, sponsoren en vrijwilligers. Hoor jij ook in dit rijtje thuis? Heb je een ander idee? Of wil je gewoon eens komen praten, neem dan vooral contact op met de sponsorcommissie (Hendri Markvoort: 06 130 440 58). Wij zien geen beren op de weg, slechts heuvels.

Hoofdpartners:

Flynth
Salland Zorgverzekeringen


Naamgevers
:
Het Notarieel (6, 10 en 20km wandeltocht) 
Sans-online (6km) NightRun
Hemink (10km)
VolkerWessels (Halve Marathon)
Curess (Kidsrun)
Koers Oost Businessrun
Landal Twenhaarsveld en De Hellendoornse Berg Zonsopkomtloop (Zonsopkomstloop)

Co-sponsors en overige sponsoren
Sign Direct
Auto Aaltink
Bemei

Water Techniek Twente

 

Reflex Bedrijfskleding 
Reggeborgh


Partners

Op je Best
Provincie Overijssel
Gemeente Rijssen-Holten
SportvoedingWebshop.com
Staatsbosbeheer

 

https://www.flynth.nl https://www.salland.nl
https://www.overijssel.nl VolkerWessels Hemink Groep Curess Sans online https://www.koersoost.nl/ https://www.reflexbedrijfskleding.nl/ Het Notarieel https://www.landal.nl/parken/twenhaarsveld https://www.landal.nl/parken/landgoed-de-hellendoornse-berg https://www.opjebest.nu Gemeente Hellendoorn Gemeente Rijssen-Holten