Vrienden van de Diepe Hel Holterbergloop

#EENVANDEMOOISTEVRIENDEN
Met vrienden is het leven nog mooier! Daarom hebben wij ook de mogelijkheid om vriend te worden van de Diepe Hel Holterbergloop, één van de mooiste hardloopwedstrijden van Nederland. Je bent dan letterlijk een sportieve vriend.

Alleen dankzij hulp van sponsors, vrijwilligers en vrienden is het mogelijk dit sportieve evenement te organiseren. Wij willen graag dikke vrienden worden met jou, jij ook met ons?
 
  • Allemans Diepe Hel Vriend € 75 (excl. btw): Naamsvermelding op de website, social media en op sponsordoek.
  • Diepe Hel Vrienden voor het leven € 125 (excl. btw): Naamsvermelding op de website, social media, sponsordoek en 2 vipkaarten voor zondag tijdens het evenement.
 
Sinds 1987 is de Diepe Hel Holterbergloop in Holten, Nijverdal en omstreken een begrip. Tijdens dit sportieve weekend staan er weer verschillende parcoursen en afstanden klaar.
Welke allemaal dwars over de prachtige natuurlijk omgeven Sallandse Heuvelrug gaan. Aan alle leeftijden en niveaus is gedacht.

De zaterdagavond wordt afgetrapt met de 6 km Sans-online nightrun en de Het Notarieel wandeltocht 6 km.
Op zondag staan de; Hemink 10 km, VolkerWessels halve marathon, G loop 450 meter, Curess kidsrun en de Het Notarieel wandeltochten 10- of 20 km gepland. Vooraf kunnen diegene die behoefte hebben aan een training meedoen aan de clinics of de Zonsopkomstloop.

Ik ga akkoord met de vriendschap tot een schriftelijke wederopzegging. Opzegging van het lidmaatschap moet schriftelijk voor 15 december van het lopende seizoen bij de organisatie worden ingediend. Als de opzegging na 15 december binnenkomt loopt het lidmaatschap automatisch nog een jaar door.
Ik ontvang graag de digitale nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden.
https://www.flynth.nl https://www.salland.nl
https://www.overijssel.nl VolkerWessels Hemink Groep Curess Sans online https://www.koersoost.nl/ https://www.reflexbedrijfskleding.nl/ Het Notarieel https://www.landal.nl/parken/twenhaarsveld https://www.landal.nl/parken/landgoed-de-hellendoornse-berg https://www.opjebest.nu Gemeente Hellendoorn Gemeente Rijssen-Holten