Afstanden en Inschrijven

De organisatie van de Diepe Hel Holterbergloop opent zondag 8 april 2018 om 09:00 uur de inschrijving voor de 31e editie die plaats Combinatievindt op zaterdag 27 en zondag 28 oktober 2018

INSCHRIJVEN SANS-ONLINE 6KM NIGHT RUN
INSCHRIJVEN RABOBANK BEDRIJVENLOOP
INSCHRIJVEN OVERIGE AFSTANDEN
INSCHRIJVEN ZORGSAAM 10 KM WANDELTOCHT
INSCHRIJVEN ZONSOPKOMSTLOOP ZATERDAG 15 SEPTEMBER

Aanmelden kan voor de Rabobank Kidsrun (1 km), de Sansonline.nl 6km, de Hemink 10km en Volker Wessels Halve Marathon.

  • De Hemink 10 km start aan de andere kant van de Holterberg, in Holten, maar finisht natuurlijk wel in het centrum van Nijverdal. Voor de 10km worden weer bussen geregeld naar de startlocatie in Holten om vanaf daar hun wedstrijd terug te lopen naar Nijverdal.
  • De lopers op de VolkerWessels Halve Marathon kunnen dubbel genieten van de mooie maar pittige Holterberg, ze lopen de zogenaamde Toeristenweg heen en terug.
  • Voor de Sansonline.nl 6km lopers wordt vanuit Nijverdal een mooi nacht parcours uitgezet, dat ook de berg over gaat.
  • De kinderen tot en met 12 jaar lopen de Rabo Kidsrun (1 km). Deelname aan de Rabobank Kidsrun is mogelijk vanaf 4 jaar.


Het inschrijfreglement 2018 is te lezen via de volgende link.
Ook dit jaar hanteert de organisatie het principe vol is vol. Zowel op de Sansonline.nl 6km, de Hemink 10 km als de VolkerWessels Halve Marathon wordt een maximum aantal deelnemers toegelaten. Inschrijven is mogelijk tot en met 16 oktober.

Zorg dus dat je op tijd bent met inschrijven, want er is, op de Kidsrun na, geen na-inschrijving!

Ocon Salland Zorgverzekeringen
Rabobank Sans online VolkerWessels Hemink Groep SignDirect De Jonge & Laan Coop Konijnenbelt De Wilgenweard Sportvoeding webshop Runners World Gemeente Hellendoorn Gemeente Rijssen-Holten