Afstanden en Inschrijven

De organisatie van de Diepe Hel Holterbergloop opent zondag 24 april 2020 om 09:00 uur de inschrijving voor de 33e editie die plaats zal vinden op zaterdag 24 en zondag 25 oktober 2020.

INSCHRIJVEN SANS-ONLINE 6KM NIGHT RUN

INSCHRIJVEN RABOBANK BEDRIJVENLOOP

INSCHRIJVEN HEMINK 10 KM

INSCHRIJVEN VOLKERWESSELS HALVE MARATHON

INSCHRIJVEN ZORGSAAM 10 KM WANDELTOCHT

INSCHRIJVEN RABO KIDS RUN

INSCHRIJVEN ZONSOPKOMSTLOOP ZATERDAG 21 SEPTEMBER

INSCHRIJVEN SYMPOSIUM YOU BETTER RUN

  • De Hemink 10 km start aan de andere kant van de Holterberg, in Holten, maar finisht natuurlijk wel in het centrum van Nijverdal. Voor de 10 km worden weer bussen geregeld naar de startlocatie in Holten om vanaf daar hun wedstrijd terug te lopen naar Nijverdal.
  • De lopers op de VolkerWessels Halve Marathon kunnen dubbel genieten van de mooie maar pittige Holterberg, ze lopen de zogenaamde Toeristenweg heen en terug. Zij starten en finishen in Nijverdal.
  • Voor de Sansonline.nl 6 km lopers wordt vanuit Nijverdal een mooi nacht parcours uitgezet.
  • De kinderen tot en met 12 jaar lopen de Rabo Kidsrun (1 km). Deelname aan de Rabobank Kidsrun is mogelijk vanaf 4 jaar.
Het inschrijfreglement 2020 is te lezen via de volgende link.
Ook dit jaar hanteert de organisatie het principe vol is vol. Zowel op de Sans-online.nl 6 km, de Hemink 10 km als de VolkerWessels Halve Marathon wordt een maximum aantal deelnemers toegelaten. Inschrijven is mogelijk tot en met 22 oktober 23.59 uur. Zorg dus dat je op tijd bent met inschrijven, want er is, op de Kidsrun na, geen na-inschrijving!

Ocon Salland Zorgverzekeringen
Rabobank Sans online VolkerWessels Hemink Groep De Jonge & Laan SignDirect Coop Konijnenbelt Sportvoeding webshop Gemeente Hellendoorn Gemeente Rijssen-Holten