Organisatie

WIJ ZOEKEN VERSTERKING!
De Diepe Hel Holterbergloop wordt georganiseerd door een groep van 8 enthousiaste lopers uit de atletiekverenigingen Atletics uit Nijverdal en AV Holten uit Holten. We zijn ter uitbereiding van de commissie opzoek naar twee personen die ons komen helpen bij het organiseren van één van de mooiste loopevenementen in Nederland. Wat zoeken wij?

ALGEMEEN COMMISSIELID
Als algemeen commissielid vervul je afwisselende taken binnen de commissie. Je beslist mee over jaarlijks terugkerende onderwerpen en bedenkt samen met de andere commissieleden hoe je het evenement nog spannender en uitdagender maakt voor de loper. Je helpt mee om het evenement telkens naar een nog hoger niveau te tillen qua beleving en professionaliteit. Elke maand is er een vergadering van 2 tot 2,5 uur en leef je samen met de commissie naar het loopevenement toe in het laatste weekend van oktober.

COORDINATOR PARCOURS NIJVERDAL
Jouw verantwoordelijkheid wordt het parcours van net na de start in Nijverdal tot aan de gemeente grens op de Holterberg. Een aantal weken voor het evenement regel je zaken die nodig zijn voor het deel van het parcours, wat heb je nodig voor het parcours qua materiaal en bemensing. Je zorgt in het loopweekend dat het materiaal er is en dat het op de juiste plek terecht komt. Daarnaast stuur je de vrijwilligers aan die tijdens het evenement jouw komen helpen. Uiteraard krijg je ook hulp van de commissie. Je wordt geen lid van de commissie maar je bent wel erg betrokken bij de organisatie. Je taak zal voornamelijk in oktober en tijdens het evenement plaatsvinden.

VRAGEN? NEEM CONTACT OP MET HANS STOKVIS:
VOORZITTER@DIEPEHELHOLTERBERGLOOP.NL of 06-2292 3936

-----------------------------------------

De Stichting Diepe Hel Holterbergloop staat samen met 01events garant voor de organisatie van de Diepe Hel Holterberglooop. Ieder jaar weer staan de organisatiecommissieleden, die zelf ook passie hebben voor hardlopen, klaar om dit prachtige hardloopevenement te organiseren. Zelfs na 33 edities komt de commissie weer met veel enthousiasme bijeen om het evenement voor het daaropvolgende jaar op poten te zetten. Benieuwd naar het bestuur en de commissieleden? Je vindt ze hieronder.

Bestuur
Voorzitter: Karen Wever
Secretaris: Hans Kaffener
Penningmeester: Sanne Witten

 Commissie-leden

Hans Stokvis (voorzitter)
Fenny Rietman (secretaris, medische zaken)
Gerrit Markvoort (opbouw, parcours)
Albert Horsman (wedstrijdleider - opbouw start/finish en parcours)
Henri ten Brinke (inschrijvingen, deelnemers)

Overige wedstrijden van de stichtingen ASV Atletics Nijverdal en AV Holten:

 

ASV Atletics Nijverdal organiseert onder andere de volgende wedstrijden

AV Holten organiseert onder andere de volgende wedstrijden:

Salland Curess
Hemink Groep VolkerWessels Sans online Het Notarieel Coop Reggeborgh Gemeente Hellendoorn Gemeente Rijssen-Holten