Vrijwilligers

Het laatste weekend van oktober is het weer zover! De 32e editie van de Diepe Hel Holterbergloop. Uiteraard hebben we net als andere jaren weer een aantal nieuwe elementen in ons programma. Op zaterdag 26 oktober om 20.30 uur start de Sans-Online 6 km Night Run. Zondag 27 oktober starten de Hemink 10 km, VolkerWessels Halve Marathon, RaboKidsRun, Rabobank Bedrijvenloop en niet te vergeten de nieuwe Zorgsaam Wandeltocht van 10 km. We starten dit jaar in Nijverdal (10km) en Holten (overige afstanden) en finishen met alle afstanden in Holten. Je kunt je voorstellen dat al deze voorbereidingen heel wat (vrije) uren kost van de commissie.


Tijdens het moment suprême (het weekend zelf) kunnen we het echt niet zonder de hulp van jullie. Vandaar deze oproep naar jullie toe. Is er een mogelijkheid dat jullie ons kunnen ondersteunen op één van onderstaande momenten. Alle hulp is welkom. Als je het gezelliger vindt om met buurvrouw, moeder, broer of vriend te komen, neem hem of haar daarom vooral mee! 

Aanmelden kan via vrijwilligers@diepehelholterbergloop.nl

Ocon Salland Zorgverzekeringen
Rabobank Sans online VolkerWessels Hemink Groep De Jonge & Laan SignDirect Coop Konijnenbelt Sportvoeding webshop Gemeente Hellendoorn Gemeente Rijssen-Holten