Koers Oost Business Run

Verzet bergen werk op de Holterberg 

Verzet bergen werk op de Holterberg met collega's. Het kan! Ook dit jaar. Voor € 250,- doe je als team van minimaal 3 personen en maximaal 5 personen mee aan éénzelfde afstand, bij de Koers Oost Business Run.

Geef je als team op voor de Sans-Online Night Run van 6 km op zaterdagavond of zondag met de Hemink 10 km of VolkerWessels Halve marathon. Na afloop van de Nightrun zien we je natuurlijk graag in de bedrijvenlooptent voor de afterparty (de munten zijn inbegrepen). Voor de hardlopers op zondag 27 oktober verzorgen we een buffet (deze is inbegrepen). 

Liever wandelen met je collega's ipv hardlopen? Op de zondag hebben we ook de mogelijkheid om met je collega's mee te doen aan de Wandeltochten van 5, 10 of 20 km, deze start tussen 7 en 7.30 uur. Voor €150,- doe je mee met een team van minimaal 3 en maximaal 5 personen en na afloop staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor jullie klaar. 


Inschrijving kan uiterlijk t/m 11 oktober 12.00 uur.

De inschrijving opent zondag 9 juni 2024 om 08:00 uur !

Klik hier om in te schrijven voor de Koers Oost Business Run

 

https://www.salland.nl https://www.overijssel.nl
Hemink Groep VolkerWessels Curess Sans online https://www.koersoost.nl/ https://www.reflexbedrijfskleding.nl/ Het Notarieel https://www.landal.nl/parken/twenhaarsveld https://www.landal.nl/parken/landgoed-de-hellendoornse-berg Reggeborgh https://www.opjebest.nu Gemeente Hellendoorn Gemeente Rijssen-Holten