Clinics

Fit aan de start verschijnen! 

Zorg dat de motor goed warmgedraaid wordt om fit aan de start van de 36e editie van de Diepe Hel Holterbergloop te staan. Hoe dan? Doe mee aan de clinics van ASV Atletics Nijverdal en AV Holten. 

Klik hier om je in te schrijven voor de loopclinics

De looptrainingen zijn bestemd voor lopers die de 10 km of halve marathon willen lopen, maar ook voor beginners, die de 6 km als doel hebben. Middels gerichte looptrainingen word je goed voorbereid op de Diepe Hel Holterbergloop. Je kunt je nu inschrijven voor de looptrainingen in Nijverdal (organisatie ASV Atletics) of Holten (organisatie AV Holten).
Het inschrijfgeld voor de clinics is €50,-. 

Voor de Diepe Hel Holterbergloop zelf moet je je nog apart inschrijven.

Looptrainingen bij ASV Atletics Nijverdal
De looptrainingen bij ASV Atletics starten op zaterdag 31 augustus om 09.00 uur. Totaal worden er 9 trainingen verzorgd, waarvan 7 op zaterdagochtend 09.00 uur en 2 op woensdagavond om 19.30 uur. De startlocatie van de looptrainingen in Nijverdal is iedere zaterdag op de atletiekbaan aan de Van Heerdtweg 5 te Nijverdal. Als de startlocatie elders (bos/heide) is, wordt dit van te voren gemeld. Inbegrepen bij de clinics van ASV Atletics is een deelname aan de 5 km bij de CityRun te Nijverdal op 29 september. 

Looptrainingen bij AV Holten te Holten
De looptrainingen bij AV Holten starten op op woensdag 4 september. Totaal worden er 8 trainingen gegeven op de woensdagavonden van 20:00 tot 21:30 uur. De startlocatie van de looptrainingen in Holten is elke woensdagavond op het Sportpark Meermanskamp, Valkenweg 4 te Holten.

https://www.flynth.nl https://www.salland.nl
https://www.overijssel.nl VolkerWessels Hemink Groep Curess Sans online https://www.koersoost.nl/ https://www.reflexbedrijfskleding.nl/ Het Notarieel https://www.landal.nl/parken/twenhaarsveld https://www.landal.nl/parken/landgoed-de-hellendoornse-berg https://www.opjebest.nu Gemeente Hellendoorn Gemeente Rijssen-Holten